Terug naar Bedrijf

Goede Poolse Aannemer

Als u op zoek bent naar een aannemer dan wilt u dit zorgvuldig doen. Verbouwingen kosten vanaf een paar duizend euro en het is vaak moeilijk om geld terug te krijgen in geval u niet tevreden bent. U kunt de verbouwing niet terug in de onbeschadigde verpakking stoppen en met de bon naar de winkel gaan. Daarbij komt nog dat uw huis de veilige basis is voor u en uw familie. Hier wilt u geen problemen mee hebben want dat heeft effect op uw hele leven.

Daarnaast wilt u natuurlijk graag uw huis zo mooi en comfortabel mogelijk maken. En uw budget is niet zonder grenzen. Dus als u een aannemer inhuurt die lagere uurlonen rekent, dan krijgt u meer voor uw budget, woont u elke dag in een mooier huis en zult u en uw familie gelukkiger zijn.

Poolse aannemerDe laatste jaren zijn er steeds meer Poolse aannemersbedrijven in Nederland gekomen. En net als bij Nederlandse aannemers doen sommige hun werk beter dan anderen. Een enkeling zal zelfs een oplichter zijn. De meeste zullen echter goede kwaliteit werk willen leveren, omdat dat voor hun bedrijf ook het beste is. De meeste goede Poolse aannemers hanteren lageren uurlonen dan Nederlandse en dit is een flink aandeel in de totaalprijs van uw verbouwing.

Waar u echter wel rekening mee moet houden is dat er een kleine taal barrière en cultuurverschillen tussen u en iemand uit Polen zijn.

Taal

In de meeste gevallen zult u geen Pools spreken en in het Engels of het Nederlands overleggen. Nu zult u vast wel eens een spraakverwarring zijn tegengekomen. Waarschijnlijk zelfs met een Nederlander. Dan zult u begrijpen dat het makkelijk kan dat u het bij een overleg over verschillende dingen heeft. Dit is het heel simpel dit op te lossen als u er rekening meer houdt. In de meeste gevallen is het voldoende om een paar bevestigende vragen te stellen. Tijdens de communicatie zult u er zelf achter komen of u met een goede Poolse aannemer te maken heeft. Op dezelfde manier als u dat met een Nederlandse zou doen.

Cultuur

Verschillende landen, verschillende culturen. Dit is een van de redenen waarom we op vakantie gaan. Wanneer u echter zaken wilt doen wilt u hier echter niet door gehinderd worden. Aangezien cultuur iets is waar mensen zich vaak niet eens bewust van zijn kunt u hier het meeste verschil maken. En dat begint simpelweg met begrijpen dat uw potentiële aannemer uit een andere cultuur komt en daardoor dingen anders kan zien dan u. Ook hier kunt u (net als bij de taal) door interactief te communiceren de meeste problemen oplossen. Hiermee bedoel ik dat u niet alleen uw boodschap probeert over te brengen maar ook controleert hoe die boodschap bij de ander aankomt. Lijkt te simpel voor woorden, maar er zijn zoveel overleggen tussen zelfs vrienden en collega’s hierdoor vastgelopen of zelfs helemaal ontspoort.

Wanneer u dus met iemand van een andere cultuur en taal over belangrijke zaken overlegt kan wat extra aandacht geen kwaad. Hierbij is het goed te onthouden dat de meeste vakmensen graag goed werk afleveren. En u ze hierbij alleen maar helpt door meer duidelijkheid te creëren.

Tradesman.

Ik heb zelf erg goed ervaringen met een aannemer van Poolse afkomst die in Den Haag en omstreken werkt. Als u voor een paar euro uw complete huis wil laten verbouwen is hij misschien niet wat u zoekt. Hij wil namelijk altijd goede kwaliteit afleveren. En dat betekent niet alles zo goedkoop en snel mogelijk afraffelen. Maar in plaats daarvan samenwerken naar het beste resultaat. En toen er letterlijk een paar gaten in de muren aan het licht kwamen is dit zonder extra kosten of termijn opgelost. En het uurtarief dat ik betaalt heb was zeer competatief.

3C - Aannemersbedrijf

3C - Aannemersbedrijf

Neem contact op via 0617313125 of door uw email hieronder in te vullen

Bezig met versturen

 

Succes met uw aanbesteding. En geniet van het resultaat!